1001aanstekers.nl van Bic tot unilite!

aansteker bedrukken

Online aanstekers bestellen, bedrukt of onbedrukt? Bij 10001aanstekers.nl wordt u persoonlijk geholpen. Simone staat voor u klaar om te helpen een juiste keuze te maken uit de uitgebreide product collectie uit de webshop. U kunt uiteraard ook zelf zoeken, voer uw zoekopdracht in rechtsboven in het scherm en u vindt een uitgebreid aanbod van artikelen.

Aansteker Bedrukken
Laat uw aansteker bedrukken.
Wij kunnen de promotionele tas voorzien van uw bedrijfsnaam en / of logo (branding). Voor het bedrukken maken wij gebruik van de allernieuwste technieken. Een aantal van deze drukmogelijkheden zijn:

Zeefdruk 

Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Ook fullcolourdruk behoort tot de mogelijkheden. Voor textiel kan zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt. Toepassing: textiel, paraplu’s, sporttassen en vlakke kunststof producten als aanstekers en koelkastmagneten.

 

DTP (desk top publishing) afdeling
Wij beschikken over een eigen DTP (desk top publishing) afdeling. Het aanleveren van het materiaal kan op diverse manieren, via e-mail of per post. Het bestand kan gemaild worden naar info@1001aanstekers.nl
Het logo kan ook opgeslagen worden op diskette of cd-rom.

Het digitale bestand moet opgemaakt zijn in het volgende programma:

  • Illustrator versie 11 of lager- ai of EPS. Graag opslaan met lettercontouren, voor de PC. Voor zover het mogelijk is vermelden welke PMS-kleurnummers en lettertypen zijn gebruikt.
  • Een Photoshop document aanleveren is alleen mogelijk wanneer het een transfer bedrukking betreft. (dit zijn .psd-bestanden)
  • JPEG, TIFF etc. zijn in sommige gevallen niet bruikbaar, het is dan mogelijk dit bestand door onze DTP afdeling te laten opmaken. Er worden dan, in overleg, kosten in rekening gebracht.
  • Download hier uw impressie:

Shirts
Sweater
Overhemd korte mouwen
Overhemd
Vrouwen shirt
Vest
Dames blouse korte mouwen
Dames blouse lange mouwen
Dameshemd
Damehemd 2
Dames polo korte mouwen
Dames polo lange mouwen
Fleece trui zon
Fleece trui
Fleece vest
GIL 5000
Jas
Mannenbokser
Muts
Polo lange mouwen
Rok
Rompertje
Sjaal
Sokken
Sport BH
String

Geef een reactie