Pietenpakkenshop.nl voor Piet en Sint:)

oktober 31, 2018
administrator

Pieten pakken en pieten kleding in alle prijsklassen. Bij Pietenpakkenshop.nl koop je ook de mooiste accessoires. Zo koop je bij ons; Pietenpakken veren, Pieten maillots of panty’s, Fluwelen baretten (pietenmutsen) , Zwarte Pieten pruiken, kragen en pieten handschoenen.

Complete Zwarte Pieten pakken zijn bij ons het hele jaar te verkrijgen. Complete pietenpakken zijn er voor zowel meisjes als jongens. Het complete pak bestaat onder andere uit een Zwarte Piet muts, een veer, een Pieten jasje, een Pietenbroek en vrolijke maillots. En natuurlijk zit er ook een paar zachte pieten handschoenen bij.

Zwarte Piet en Sinterklaas staan bekend om hun kenmerkende kleding. Een Zwarte Piet kostuum heeft vrolijke kleuren en geeft een Piet de vrijheid om te bewegen. Daarmee kan een acrobatische piet over de daken en door de schoorsteen om cadeautjes te brengen naar de kinderen in Nederland. 

De luxe Zwarte Pieten Kostuums op deze pagina zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gaat om pakken van 10 delen of meer, inclusief Zwarte Pieten schmink en een Pietenmuts met veren. Als je een Zwarte Pieten pak wilt kopen dan hoef je niet verder te zoeken. Deze Sint en Piet winkel heeft het allemaal in huis.

Bij ons is er ook voldoende aandacht voor kostuums voor kinderen. Bijvoorbeeld een kostuum voor de jonge Piet in maat 164. Bovendien is er genoeg ruimte voor goedkope Pietenpakken maar kunnen klanten hier ook terecht voor luxe Pietenkostuums.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CHECK ONZE WINKEL

ADRES EN POSTADRES

Florakade 52, 9713ZC 
te Groningen
apartmentenvelope